ISO 27001 - Informationssäkerhet

Ledningssystem för informationssäkerhet

Dataintrång blir allvarligare, men många organisationer antar fortfarande att de aldrig kommer att drabbas av det. Om du vill skydda ditt företag och dina kunders information, bör du implementera ISO 27001. Effektiva försvar kan förhindra de flesta attackerna och hjälpa dig att förbereda dig för ett eventuellt intrång. Genom att implementera ISO 27001 kan du säkra din information, öka din motståndskraft mot cyberattacker och minska kostnaderna för informationssäkerhet.

Varför ISO 27001 - certifiering?

Standarden ger inte bara företag den nödvändiga kunskapen för att skydda sin mest värdefulla information och data. Med en ISO 27001 certifiering kan ni visa för era kunder och partners att ni tar säkerhet på största allvar och att ni tar väl hand om er och deras information och data.

VIKTIGA FÖRDELAR MED ISO 27001

Skydda din information i alla dess former

Med ett ISMS* hjälper till att skydda alla former av information, oavsett om den är digital, pappersbaserad eller i molnet.

Ökad motståndskraft

Att implementera och underhålla ett ISMS* kommer att avsevärt öka din organisations motståndskraft mot cyberattacker.

Hantera information

Ett ISMS* ger ett centralt ramverk för att hålla din organisationsinformations säker och hantera allt på ett ställe.

Säkerhetshot

Ständigt anpassa sig till förändringar både i miljön och i organisationen, en ISMS* minskar hotet om ständigt utvecklade risker.

Minska kostnader i samband med informationssäkerhet

Tack vare riskbedömnings- och analysmetoden för ett ISMS* kan organisationer minska kostnaderna för att urskillningslöst lägga till lager av defensiv teknik som kanske inte fungerar.

Skydda konfidentialitet, tillgänglighet och integritet

Ett ISMS* erbjuder en uppsättning policyer, procedurer, tekniska och fysiska kontroller för att skydda er konfidentialitet, tillgänglighet och integritet för din information.

Förbättra företagskulturen

Ett ISMS* helhetssyn täcker hela organisationen, inte bara IT. Detta gör det möjligt för medarbetare att lätt förstå risker och omfamna säkerhetskontroller som en del av deras dagliga arbetsmetoder.

* ISMS – Information Security Management System